Află primul despre cele mai noi oferte!

Dorim să-ți oferim produse și servicii care ți se potrivesc cel mai bine, și pentru ca tu să afli primul despre acestea, alege să îți dai acordul prin formularul de mai jos pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul comunicărilor de marketing.

Îți respectăm drepturile și opțiunile exprimate, de aceea te asigurăm că prelucrăm datele tale cu caracter personal și le menținem în siguranță în condițiile menționate în Nota de informare. În plus, poți actualiza oricând opțiunile tale pe www.ppcenergy.ro, la 021 9977 sau în magazinele noastre.

să primesc de la PPC comunicări comerciale în scop de marketing direct care au legatură cu furnizarea de energie electrică şi/sau gaze naturale şi/sau alte bunuri si servicii dezvoltate de către PPC și/sau în colaborare cu parteneri ce pot include dar nu se limitează la produse și/sau servicii privind eficiența energetică, servicii de asistență și reparații instalații de utilități (electricitate, apă, gaz), precum și alte bunuri sau servicii complementare cu serviciile PPC.
ca datele mele de contact (nume prenume, email, telefon, adresă) să fie transmise către alte societăți din grupul PPC pentru a fi prelucrate în scop de marketing direct ce vizează produse electrice/electrocasnice, servicii de asistență și reparații instalații de utilități (electricitate, apă, gaz), precum și alte bunuri sau servicii complementare cu serviciile PPC. Mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal regasiți accesând www.ppcenergy.ro.
să primesc de la PPC comunicări comerciale (marketing direct) personalizate în baza obiceiurilor de consum sau a preferintelor în utilizarea aplicațiilor puse la dispoziție de către PPC în urma creării de profiluri prin mijloace automate sau manuale.